27-05-2009
საერთაშორისო სამეცნიერო კონფერენცია “სურსათის უვნებლობის პრობლემები”
28 – 29 მაისს სტუ-ში ჩატარდება საერთაშორისო სამეცნიერო კონფერენცია “სურსათის უვნებლობის პრობლემები”.
კონფერენციაზე იმუშავებს ხუთი სექცია:
- “ეკოლოგიურად სუფთა და ორგანული მიწათმოქმედების სურსათის წარმოება”
- “ბიო და ნანოტექნოლოგიები სურსათის წარმოებაში”
- “კვების პროდუქტების წარმოების უსაფრთხოება”
- “სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების გადამუშავების ტექნოლოგია”
- “კვებისა და სამაცივრო საწარმოთა ტექნოლოგიური პროცესები და მოწყობილობები”
კონფერენციის გახსნა – 28.05.09, 13:00სთ.
კონფერენციის დახურვა – 29.05.09, 16:00სთ.
მისამართი: სტუ-ს ადმინისტრაციული კორპუსი, მცირე სააქტო დარბაზი (კოსტავას 77, სააკაძის მოედანი)
სიახლეებში დაბრუნება