დოქტორანტის, სახელი, გვარი |
ხელმძღვანელი |
თარიღი |
თემის დასახელება
|
გოჩა ცოფურაშვილი | პროფ. პაატა კოღუაშვილი | 2022 წლის 26 ივლისს 12 საათზე | აგრარული სექტორის ინტენსიური განვითარების როლი რეგიონული ეკონომიკის ინკლუზიურ ზრდაში |
თამარი მახვილაძე | პროფ. გიორგი ქვარცხავა | 2022 წლის 28 ივლისს 12 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | არომატის წარმოქმნის თავისებურების შესწავლა კახურ და ევროპული წესით დამზადებულ ღვინოებში |
ნათია სუხიშვილი | ასოც. პროფ. ვლადიმერ დოლიძე | 2022 წლის 27 ივლისს 12 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | სხვადასხვა ობიექტიდან გამოყოფილი ჰუმუსოვანი ნივთიერებების ფიზიოლოგიური გავლენის შესწავლა მცენარეებზე |
თამარი მახვილაძე | პროფ. გიორგი ქვარცხავა | 2022 წლის 28 ივლისს 12 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | არომატის წარმოქმნის თავისებურების შესწავლა კახურ და ევროპული წესით დამზადებულ ღვინოებში |
გიორგი ახვლედიანი |
პროფ. დავით მაღრაძე, ასოც. პროფ. თინათინ გოგიშვილი |
2022 წლის 27 ივლისს 14 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | ვაზის მავნებელ-დაავადებათა გავლენა ყურძნისგან მიღებულ პროდუქტებზე |
შენგელი კიკილაშვილი | პროფ. დავით მაღრაძე | 2022 წლის 26 ივლისს 14 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | საქართველოს ველური ვაზის Vitis vinifera ssp. sylvestris Gmel ამპელოგრაფიული და ამპელომეტრიული შესწავლა |
მაია ამბოკაძე |
პროფ. ნინო ლომიძე, პროფ. არჩილ ჭირაქაძე |
2022 წლის 25 ივლისს 14 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | მავნებლების წინააღმდეგ ახალი თაობის კომბინირებული ინსექტიციდების კვლევა |
ანა ჭიპაშვილი |
პროფ. პაატა კოღუაშვილი ასოც. პროფ. ფატიმა ქვაცაბაია |
2022 წლის 21 ივლისს 12 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | მიწის რესურსების მართვის გაუმჯობესების გზები |
ნინო გამყრელიძე | პროფ. გიორგი ქვარცხავა | 2022 წლის 28 ივლისს 14 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | საქართველოს ფლორის ზოგიერთი სახეობის კვლევა მათი საკვებდანამატად გამოყენებისა და კვებითი ღირებულებების გაუმჯობესების მიზნით |
გოჩა ალექსიძე | პროფ. გიორგი ქვარცხავა | 2022 წლის 29 ივლისს 10 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | ყურძენში ტოქსიკური ნივთიერებების მოხვედრის გზების დადგენა და გავლენა ღვინის ხარისხზე |