| 
		 დოქტორანტის, სახელი, გვარი  | 
	
		 ხელმძღვანელი  | 
	
		 თარიღი  | 
	
		 თემის დასახელება 
  | 
| გოჩა ცოფურაშვილი | პროფ. პაატა კოღუაშვილი | 2022 წლის 26 ივლისს 12 საათზე | აგრარული სექტორის ინტენსიური განვითარების როლი რეგიონული ეკონომიკის ინკლუზიურ ზრდაში | 
| თამარი მახვილაძე | პროფ. გიორგი ქვარცხავა | 2022 წლის 28 ივლისს 12 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | არომატის წარმოქმნის თავისებურების შესწავლა კახურ და ევროპული წესით დამზადებულ ღვინოებში | 
| ნათია სუხიშვილი | ასოც. პროფ. ვლადიმერ დოლიძე | 2022 წლის 27 ივლისს 12 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | სხვადასხვა ობიექტიდან გამოყოფილი ჰუმუსოვანი ნივთიერებების ფიზიოლოგიური გავლენის შესწავლა მცენარეებზე | 
| თამარი მახვილაძე | პროფ. გიორგი ქვარცხავა | 2022 წლის 28 ივლისს 12 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | არომატის წარმოქმნის თავისებურების შესწავლა კახურ და ევროპული წესით დამზადებულ ღვინოებში | 
| გიორგი ახვლედიანი | 
		 პროფ. დავით მაღრაძე,  ასოც. პროფ. თინათინ გოგიშვილი  | 
	2022 წლის 27 ივლისს 14 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | ვაზის მავნებელ-დაავადებათა გავლენა ყურძნისგან მიღებულ პროდუქტებზე | 
| შენგელი კიკილაშვილი | პროფ. დავით მაღრაძე | 2022 წლის 26 ივლისს 14 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | საქართველოს ველური ვაზის Vitis vinifera ssp. sylvestris Gmel ამპელოგრაფიული და ამპელომეტრიული შესწავლა | 
| მაია ამბოკაძე | 
		 პროფ. ნინო ლომიძე,  პროფ. არჩილ ჭირაქაძე  | 
	2022 წლის 25 ივლისს 14 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | მავნებლების წინააღმდეგ ახალი თაობის კომბინირებული ინსექტიციდების კვლევა | 
| ანა ჭიპაშვილი | 
		 პროფ. პაატა კოღუაშვილი  ასოც. პროფ. ფატიმა ქვაცაბაია  | 
	2022 წლის 21 ივლისს 12 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | მიწის რესურსების მართვის გაუმჯობესების გზები | 
| ნინო გამყრელიძე | პროფ. გიორგი ქვარცხავა | 2022 წლის 28 ივლისს 14 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | საქართველოს ფლორის ზოგიერთი სახეობის კვლევა მათი საკვებდანამატად გამოყენებისა და კვებითი ღირებულებების გაუმჯობესების მიზნით | 
| გოჩა ალექსიძე | პროფ. გიორგი ქვარცხავა | 2022 წლის 29 ივლისს 10 საათზე სტუ-ს მე-11 კორპუსში. ოთახი 212 | ყურძენში ტოქსიკური ნივთიერებების მოხვედრის გზების დადგენა და გავლენა ღვინის ხარისხზე |